U shfaq në Panairin e Mallrave të Malajzisë, Panairi i Kantonit Cloud Expo 2022丨Huayi vazhdon të stimulojë rritje të re në tregtinë e jashtme!

Nëntor 19, 2022
Dërgoni kërkesën tuaj

   Bazuar në nismën "Belt and Road" për të eksploruar tregun ndërkombëtar, për të mbledhur forcë për të zbutur ciklin e dyfishtë, për të hapur një situatë të re në zhvillimin e tregtisë së jashtme, Huayi Lighting shkon jashtë shtetit përmes kanaleve të shumta, vazhdon të thellojë paraqitjen jashtë shtetit, merr pjesë aktive në ndërtimi i projekteve ndërkombëtare dhe dyfishimi i ekspozitave online dhe offline për t'u ofruar klientëve globalë zgjidhjet e ndriçimit, vazhdojnë të krijojnë vlera të reja!

   Nga data 2 deri më 4 nëntor, u mbajt me sukses Panairi i 4-të i Mallrave në Guangdong (Malajzi) 2022. Pas pjesëmarrjes në Panairin online të Kantonit në pranverë dhe vjeshtë, Huayi Lighting përfitoi nga fitorja për të lançuar ekspozitën e saj të parë jashtë linje në vitin 2022, duke sjellë produkte dhe zgjidhje ndriçimi origjinale dhe të shitura në Qendrën Botërore të Tregtisë në Kuala Lumpur dhe duke gërmuar në viti i parë i marrëveshjes RCEP Azi-Paqësor "" Mundësi të reja biznesi përgjatë Brezit dhe Rrugës.

    Për të përmbushur me saktësi nevojat e klientëve malajzianë dhe për të hetuar nevojat e të gjithë tregut të Azisë Juglindore, ekipi i biznesit i Departamentit Ndërkombëtar të Biznesit Huayi do të kryejë kërkime të tregut dhe ftesat e klientëve pas uljes në Kuala Lumpur dhe do të vizitojë tregtarët lokalë të ndriçimit për t'u plotësuar përdorimi i kanaleve, zgjeroni ndikimin dhe merrni porosi.

    Në ditën e parë të hapjes, stendat e Huayi Lighting mirëpritën një numër të madh klientësh të rinj dhe të vjetër për të "kontrolluar" dhe negociuar për ofertën e projektit të ndriçimit në Malajzi dhe zonat përreth, prokurimin e centralizuar të ndriçimit të pasurive të paluajtshme dhe importin e ndriçimit dhe biznesin me pakicë. Zhvillimi i vazhdueshëm i urbanizimit në Malajzi ka sjellë mundësi të mëdha potenciale biznesi në Hua Yi.

    Huayi Lighting theksoi llambat e lëndinës në natyrë dhe dritat e brendshme të ofruara për projektin e ndriçimit të Studiove Universale të Pekinit dhe Projektin e Samitit të Bashkëpunimit të Shangait 2022 në Uzbekistan, dhe solli zgjidhje ekskluzive ndriçimi për fusha të ndryshme inxhinierike për të arritur me saktësi nevojën e tregut vendas.


    Që nga ndikimi i epidemisë globale, Huayi ka zgjeruar në mënyrë aktive biznesin e saj ndërkombëtar në internet, ka formuar një mënyrë ekspozimi të përzier të "ekspozitës jashtë linje + ekspozitë në internet cloud" dhe ka stabilizuar me sukses tregun bazë të tregtisë së jashtme. Midis tyre, si një mik i vjetër që ka marrë pjesë në Panairin e Kantonit për shumë vite, Huayi gjithashtu mbështetet shumë në "Panairin e kantonit" si gjithmonë, veçanërisht në pikën e re të rritjes të sjellë nga përmirësimi online i ekspozitës.

    Në prill dhe tetor të këtij viti, Huayi Lighting mori pjesë në dy "Cloud Canton Fair" radhazi, duke u fokusuar në Strategjia e saktë e "Lighting+Solution", e kombinuar me kanale të ndryshme si transmetimi i drejtpërdrejtë i veçantë, salla e ekspozitës VR, faqja zyrtare e videove jashtë shtetit dhe marketingu i mediave sociale EDM, do të zgjerojë rrethin e miqve RCEP dhe "Belt and Road" duke stabilizuar tregu bazë i tregtisë së jashtme.

    Me ndihmën e "Cloud Canton Exchange", Huayi Lighting vazhdon të përmirësojë konfigurimin profesional të ekipit të transmetimit të drejtpërdrejtë në gjuhë të huaj, zonën me kohë të plotë, shfaqjen shumëformëshe, shumëdimensionale të produkteve ekskluzive jashtë shtetit, zgjidhjet inovative dhe planet e reja për shërbime të tilla si si magazina jashtë shtetit dhe logjistikë e dedikuar ndërkufitare , Tërhoqi një rrjedhë të qëndrueshme të pyetjeve nga klientët globalë.

    Me ndihmën e platformave të rëndësishme të tregtisë së jashtme si Panairi Malajzian i Mallrave dhe Panairi i Kantonit në internet, Huayi Lighting do të përdorë plotësisht avantazhet e burimeve të zinxhirit të plotë industrial në Zonën e Gjirit të Madh, do të kapë dividentët e politikës RCEP dhe përdorni forma të ndryshme si agjencia e markës, eksporti i produktit dhe bashkëpunimi inxhinierik për të marrë hua potencialin për t'u integruar në ndërtimin "Belt and Road", vazhdoni të zgjeroni tregun e ndriçimit jashtë shtetit dhe filloni markën Huayi dhe Made in China!

Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj